Adres
Hoenderkamp 20
7812 VZ EMMEN

Kantoor Uren
Ma t/m Vrij: 8:00 – 17:00

Email
info@globalmembers.nl
 

Wie zijn wij

Wie zijn wij:

Wie is Hans Sanders, directeur van Global Members BV;

Sinds de oprichting staat GLOBAL MEMBERS bekend als een betrouwbaar en sociaal uitzendbureau, waar persoonlijk contact, veiligheid, kwaliteit, flexibiliteit en service hoog in het vaandel staan. Wij detacheren personeel in diverse sectoren zoals steigerbouw, transport, industriële reiniging, sloopwerkzaamheden, scheepsbouw, grond-weg waterbouw,  schoonmaak, logistiek en agrarisch/groen.

Onze recruiters en accountmanagers hebben jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling, waardoor we met trots kunnen zeggen dat we langdurig de juiste mensen kunnen leveren aan bedrijven in verschillende branches.

We streven naar langdurige samenwerking met vaste opdrachtgevers, waardoor we goed op de hoogte zijn van de verwachtingen van onze medewerkers en hen adequaat kunnen informeren over hun werkzaamheden.

Kortom: “We make it Work”

Ik werk na een carrierre in de financiele wereld, nu al meer dan 10 jaar in de wereld van recruitment & detachering van personeel en ben actief doormiddel van meerdere bedrijven in deze sector. Hierdoor ben ik nog altijd in staat, om kwalitatieve vakmensen te bemiddelen bij opdrachtgevers” Dit blijft het leukste onderdeel van het vak voor mij persoonlijk.

Samen met mijn team van vennoten en onze betrokken medewerkers proberen wij voor onze partners ( opdrachtgevers) het maximale resultaat te behalen. Deze Partnerships met opdrachtgevers en organisaties, maken onze dienstverlening duurzaam en plezierig.

Kortom; ik kan u op vele fronten bijstaan in uw vraag en doe dat ook graag! Zullen we eens koffie/ Thee doen en zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Benieuwd wat ik allemaal nog meer doe? Check dan eens mijn linkedin-profiel en wellicht kunnen we elkaar ook elders mee van dienst zijn!  https://www.linkedin.com/in/hans-sanders-688b3518/