Adres
Hoenderkamp 20
7812 VZ EMMEN

Kantoor Uren
Ma t/m Vrij: 8:00 – 17:00

Email
info@globalmembers.nl
 

JOBCOACHING

JOB COACHING

Onze jobcoaches hebben als taak individuen te begeleiden en ondersteunen bij het vinden en behouden van werk. Jobcoaching richt zich specifiek op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals personen met een beperking, langdurig werklozen of jongeren zonder werkervaring.

De taken van onze jobcoaches variëren naar gelang de behoeften van de persoon die begeleid wordt. Enkele veelvoorkomende taken van een jobcoach omvatten:

  1. Individuele begeleiding: De jobcoach werkt één-op-één met de persoon en biedt ondersteuning bij het ontwikkelen van vaardigheden, het vergroten van zelfvertrouwen en het overwinnen van belemmeringen die de persoon kan ervaren bij het vinden en behouden van werk.
  2. Jobsearch: Een jobcoach helpt bij het zoeken naar passende vacatures, het opstellen van een cv en sollicitatiebrieven, en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. Daarnaast kan de jobcoach begeleiding bieden tijdens het sollicitatieproces, waardoor de kandidaat zich beter kan presenteren aan toekomstige werkgevers.